10-20 (10-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu

Gi noen en god jul!

I år som i fjor vil du finne Frelsesarmeens julegryte her på senteret.

Nytt i år er at du kan gi gavekort til Rett Fram Opplevelser som skaper aktiviteter for barn og unge som av en eller annen grunn har en vond og tøff hverdag.

Du kan gi gavekort til alt fra kino, innebadet og senter-gavekort. På Buskerud Storsenter står det en postkasse der du kan gi gavekort, som vi gir videre til barn og unge i jula.

Bjørklund inngått et samarbeid med  Frelsesarmeen  og designet et vennskapsarmbånd, hvor hvert solgte armbånd bidrar til å gi to varme måltider til noen som trenger det. Armbåndet koster kun 198,- 

13

I Norge står  Frelsesarmeen tydelig i bybildet i forbindelse med julen . Gjennom hele året driver Frelsesarmeen tiltak rettet mot mennesker som av ulike årsaker har behov for hjelp.
For  Bjørklund  er det en stor glede å være delaktige i dette samarbeidet. Tidligere år har vi hatt lignende veldedighetssamarbeid. Vi vet at kundene våre setter pris på dette, og vi opplever stor giverglede blant våre kunder. I fjor, som året før, gikk vi tomme for armbånd på bare få dager.

Vennskapsarmbåndet  er fra Bjørklunds egen smykkeserie  FROST . Kolleksjonen er inspirert av det nordiske, kalde klimaet og er laget i rustfritt stål. Materialets hardhet bevarer og beskytter smykkets vakre form, akkurat slik frosten bevarer naturen. 
Vennskapsarmbåndet har et minimalistisk og rent design, med en liten  sirkelformet plate i stål eller  rosèfarget stål . Denne egner seg perfekt til gravering. Dersom man graverer armbåndet blir det enda mer unikt og setter et personlig preg på smykket. (Gravering koster fra kr 100,-)

Sammen med armbåndet får du et kort som forteller hvilket godt formål dette går til, og på baksiden kan du fylle inn "til" og "fra". En komplett liten gave til noen du er glad i. Kortet kan også brukes som pakkelapp hvis du velger å legge det under juletreet.
Tips:  Dette armbåndet  er ypperlig som en vertinnegave nå som vi nærmer oss jul og flere hyggelige sammenkomster står for tur.

Julen er en tid for ettertanke, og en tid for å hjelpe andre.

Hvis du skal kjøpe én viktig gave i år, er vennskapsarmbåndet fra Bjørklund en fin ting å legge pengene i. Da gleder du minst fire personer. Giveren av gaven, den som får gaven, og de to som mottar et varmt måltid.

Takk for at du bryr deg, og at du hjelper oss å hjelpe!

Publisert: 25.11.2017 09:47 Forfatter: Mette Olsen