menu

Vi er nominert til årets kjøpesenter!

Tre kjøpesentre er nominert til prisen "Årets Kjøpesenter 2018", som deles ut under Kjøpesenterkonferansen på Quality Airport Hotel Gardermoen 18. oktober 2018. Utmerkelsen deles hvert år ut av Nordic Council of Shopping Centers til den fremste representanten for moderne norsk kjøpesenterdrift. Årets vinner blir automatisk nominert til NCSCs konkurranse "Årets Nordiske Kjøpesenter", og den nordiske vinneren går igjen videre til den europeiske konkurransen. 

Juryen for "Årets Kjøpesenter 2018" har bestemt at sentrene Buskerud Storsenter, Horisont kjøpesenter  og Amfi Kanebogen. skal knive om den gjeve tittelen. Kandidatene er vurdert på områdene intern og ekstern markedsføring, organisering, drift, arkitektur, senterutvikling og miljø. I tillegg må senterene på ett eller flere av disse områdene skal ha gjort noe som er enestående og nyskapende de siste 12 måneder, eller som er gjort på en mer fremragende måte enn andre.

Juryen har nominert Buskerud Storsenter på følgende grunnlag:

Buskerud Storsenter - Krogstadelva

Åpnet i 1994. Ombygget og nyåpnet i 2017. Senteret har åpne, lyse og ryddige fellesarealer. De nye butikkfasadene oppleves imøtekommende og synlige ettersom butikkfrontene eksponeres godt med mørke himlinger og nedtonet belysning i fellesarealet. Buskerud Storsenter har 2 innganger med god bakkeparkering foran begge, og det er lett å orientere seg i senteret. Senteret har gode løsninger og kvalitet på varelevering og avfallshåndtering, i tillegg til helt nytt ventilasjonssystem med spesiell høy grad av gjenvinning. Eksteriør og interiør smelter godt sammen i samstemt arkitektur. 

Jury for Årets Kjøpesenter:
Jomar Asbøll, Trondheim Torg (juryleder)

Bjørn Helge Nygaard, Prognosesenteret AS
Nils Tveit, Arkitektkontoret Nils Tveit AS
Nina Utkilen, CC Hamar

buskerud_night2
buskerud_storsenter_fall2017_3
buskerud_storsenter_fall2017_12
buskerud_storsenter_fall2017_6

Publisert: 20.09.2018 08:43 Forfatter: Mette Olsen