menu

KAPPAHL SØKER EKSTRAHJELP TIL BUSKERUD

KAPPAHL SØKER EKSTRAHJELP TIL BUSKERUD

Vi søker selger til vår butikk Buskerud. Vi ønsker en person som har stor interesse for mote og trender, og som elsker butikksalg og service!

Hos KappAhl jobber vi med kunden i fokus
Som selger gir du alltid kunden et godt første- og sisteinntrykk. Du tar initiativ til gode og selgende kundemøter. Du både hjelper, gir råd og inspirerer kundene med dine motekunnskaper. Du skaper også mersalg ved å gi konkrete kjøpforslag og informere om våre aktuelle kampanjer og tilbud. Sammen med teamet i butikken har du et viktig ansvar for den daglige omsetningen og jobber aktivt for å nå salgsmålene.

Din kompetanse og personlighet
Vi søker deg som er sosial, utadvendt og elsker å ta kontakt med nye mennesker. Du brenner for salg og service og din målsetning er å gi kunden den absolutt beste shopping-opplevelsen. Du inspireres av å nå dine og butikkens mål, er selvstendig og tar ansvar.

KappAhl driver i en bransje som er i stadig endring, derfor søker vi deg som lett kan endre fokus og omprioritere etter behov. Hos KappAhl er ingen arbeidsdager like, og hvis du setter pris på utfordringer og å jobbe i høyt tempo er det nettopp deg vi søker!

Du har erfaring fra butikksalg og vi ser gjerne at du har jobbet innen motebransjen. Har du i tillegg relevant utdannelse står du sterkt. Hos KappAhl er vi alltid på utkikk etter nye talent og for deg som vil være med å utvikle og drive KappAhl fremover tilbyr vi gode utviklingsmuligheter og karriere hos oss.

Er du interessert?
Stillingen er ekstrahjelp etter behov med varierende arbeidstid dag, kveld, helg.
Tiltredelse og lønn etter avtale.
Søknadsinformasjon
Har du spørsmål om stillingen kontakt butikksjef: Elise Myhre Hoen 321manager@kappahl.com Tlf. 40002960
Søknadsfrist: snarest, men senest 30. juli

Les mer her: 

Publisert: 10.07.2018 20:49 Forfatter: Tanja Venheim Østensen