kl 10 - 20 (18) SE AVVIKENDE TIDER
menu

Clas Ohlson

Hus og Hjem

Nettside:http://www.clasohlson.no

Mail:aleksandra.paulsen@clasohlson.no

Telefon:31 00 16 80

Åpningstider:10 - 20 (18)

Med 12.000 vareartikler fordelt på 1020 kvadratmeter er dette Buskeruds råeste dingsebutikk.
Siden starten i 1918 har vi hos Clas Ohlson lært oss en hel del om hva kundene vil ha hjelp til, og hvilke hverdagsproblemer våre produkter skal løse. Når du fyller handlekurven i vår butikk, skal du føle deg sikker på at det du handler er testet, gransket og også prisgunstig. Skulle noe være feil, eller du angrer deg, har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Holdbarhetstanken gjelder ikke bare våre produkter, men også hvilket ansvar vi tar for miljø og mennesker i utviklingen av vårt innkjøpsarbeid, våre forpakninger, våre transporter og vår informasjon til deg som kunde.
Clas ohlson på 60 sekunder
Clas Ohlson er et europeisk detaljhandelsforetak med sterkt kundefokus, store visjoner og høyt satte mål. Samtidig holder vi hardt på vår historie og opphav.
Foretaket har vokst og gått med overskudd hvert år siden 1918. I dag sysselsetter virksomheten nærmere 3500 personer i Sverige, Norge, Finland, Storbritannia og Kina.
Clas Ohlson-ånden bygger på et stort og ærlig engasjement overfor kunder og medarbeidere. Like viktig er det at vi er aktive i miljø- og samfunnsspørsmål.
Hovedkontoret, basen for all distribusjon samt den første og største butikken, ligger fortsatt på Clas Ohlsons hjemsted, Insjön, i Dalarna. Med et bredt og prisgunstig sortiment, personlig service og høy tilgjengelighet hjelper vi våre kunder med å finne løsninger på hverdagens små og store praktiske problemer.
Butikknettet i Sverige, Norge, Finland og Storbritannia har de siste årene økt med 10-20 butikker per år. I Sverige og Norge finnes også distansehandel via Internett og Telefonbutikk. Vår totale omsetning er i dag over 5 milliarder kroner.