10-20 (10-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu

Bikini og badetøy

Marianne S i 2. etasje har et stort utvalg av lekre bikinier og badetøy. Produktene er av høy kvalitet og tåler sol, saltvann og klor. I butikken finner du ofte Marianne Schulstad selv, som har god ekspertise og mange års erfaring om produktene.

Beachwear by Damella er en av Skandinavias største leverandører av badetøy. Her finner du bikinier, badedrakter (også klorresistens til bassengbruk), tankinier og tilbehør som sarronger og ulike kaftaner. Etter 15 år i bransjen må jeg si at Damellas badetøy er meget godt tilpasset den nordiske kvinnens figur.

1. bud når du skal kjøpe badetøy er å finne riktig passform til akkurat deg. Det hjelper ikke om bikinien er rålekker, hvis den ikke har riktig snitt til akkurat din figur.

bikinibutikk1

Ta imot hjelp! Dyktig betjening, med stor kunnskap og riktig blikk, er helt avgjørende for et best mulig resultat du vil trives med.

Handle badetøyet nå, mens utvalget er best!
I juni begynner "ferietrafikken" og du kan risikere at det er noe utplukket på str og farger.

bikinibutikk2

En lekker kaftan eller sarong kan være en "lifesaver"! Den kan tas på i en fei- og du ser ikke for påkledd ut i strandkanten eller ved bassenget.

fargerik skjorte
bikinimodell
bikinimannequin2

Publisert: 05.05.2017 07:59 Forfatter: Tanja Venheim Østensen