10-20 (10-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu

Ekstrahjelp søkes til Jack & Jones!

Stillingsannonse Ekstrahjelp- Jack & Jones

 

Jack-Jones_medium

BESTSELLER er et familieeid internasjonalt selskap grunnlagt i Danmark i 1975. I dag er BESTSELLER representert i 70 land i Europa, Mellom Østen, Canada, India og globalt via e-commerce. Vår Retail forretning selger varer til Retail butikker, som utelukkende selger BESTSELLER-produkter og som har et BESTSELLER-brand på sin butikkfasade. BESTSELLER representerer brands som Vero Moda, Jack & Jones, Only, Name It, Selected Homme og Selected for å nevne noen.

 

Vi jakter på deg som er utadvendt, er et ekte arbeidsjern og som har vinnervilje. I våre butikker er vi opptatt av et godt arbeidsmiljø og et høyt service nivå. Som butikkselger blir du et fullverdig medlem del av JACK & JONES familien. Du blir en del av en sterk kultur og en fantastisk merkevare. Vi ønsker deg som ser en fremtid og muligheter i JACK & JONES.

Hvis du kjenner deg igjen i punktene under og trigges av disse, bør du sette av litt tid å sende oss den informasjonen vi trenger for å bli kjent med deg - og hvem vet, kanskje vi blir kollegaer om litt!

 

ARBEIDSOPPGAVER 

Relevant erfaring kan være en fordel å ha med seg, men det viktigste er at du har godt humør og at du har egenskapene som betegner en god selger.

Du må kunne stille opp ved behov og være fleksibel. I tillegg må du kunne jobbe under ferieavvikling.

 

HVA KAN JACK & JONES TILBY DEG?

 

Søknadsfristen er snarest - Tiltredelse etter avtale.

Kontaktperson:
Silje Flodager Kristiansen
Tlf: 994 62 769  
Mailadresse:
jjnor89566@bestseller.com

Publisert: 27.06.2017 13:10 Forfatter: Mette Olsen