10-20 (10-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu

Pre Fall kampanje hos Kicks!

 

Kampanjen varer til 15/8

 

100bon – 20% rabatt på hele sortimentet

100bon er det første 100% naturlige parfymehuset i Frankrike. Dette er duftene for deg som er opptatt av miljøet og naturlige, økologiske ingredienser.
Basisen i duftene er økologisk hvetealkohol og merket sørger for at alle øvrige ingredienser er sporbare.

Kolleksjonen består av ti forskjellige blomsterpregede, fruktige, varme, røykpregede og treaktige dufter.

Duftene er unisex, altså kjønnsnøytrale, og dermed ikke delt inn i herre- og damedufter. Ifølge gamle franske parfymetradisjoner er nemlig ikke dufter

kvinnelige eller mannlige. I stedet velger du parfyme etter hvilke duftnoter du selv liker.

Akkurat nå får du 20% rabatt på hele merket hos KICKS!

 

100BON

Ansiktspleie fra Kicks Beauty -25%

At vi ønsker oss sunn hud med en naturlig vakker glød, er ingen hemmelighet. Første bud er selvsagt å sove godt, drikke nok vann og spise mat med mye antioksidanter.

I tillegg er hudpleien viktig. Skal du få hud med maks glød, må du holde hudoverflaten glatt og fri for døde hudceller samt sørge for fuktighetsbalanse.

Eksfolierende produkter – som  peeling  av ulike slag, og fuktighetsgivende serum, ansiktsmasker og hudkremer – gjør jobben! 

 

KICKS Beautys populære Vitamin C-serie gir glød, både umiddelbart og på lang sikt. De seks produktene inneholder aktive ingredienser med naturlig opprinnelse og dokumentert effekt. Her spiller C-vitamin hovedrollen. PHA, polyhydroxy acid, er en effektiv, men mild syre, som finnes i ulike styrker i serien.

Oppdag også Moisture-serien og Age Defence-serien. Akkurat nå får du 25% rabatt på ansiktspleie fra Kicks Beauty!

 

Tips! 
Synes du det er vanskelig å vite hva slags hudtype du har? Du er alltid velkommen til å komme innom KICKS-butikken og få personlig og gratis

hudpleierådgivning og tips om passende produkter.

 

kicka-face-care

Hugo Boss -25%

Hugo Boss er et tradisjonelt motehus med røtter helt tilbake til 1920 og ble fort en favoritt for både kvinner og menn da de lanserte sine egne dufter.

Merket utvikler parfymer for den sofistikerte rebellen med sin egen stil. Nå får du 25% rabatt på hele utvalget hos KICKS

Nyhet! Good Girl fra Carolina Herrera er en feminin, sofistikert og sensuell duft med noter av sjasmin, tuberose, tonkabønner og kakao. Good Girl finner du først på KICKS!

 

hugo-boss

Bli medlem av Kicks Club og få 15% på et helt kjøp

Som medlem får du mange fordeler som blant annet bonus på alle kjøp, gode medlemsrabatter og fortrinnsrett på nylanseringer og salg.

Nå får alle nye medlemmer i tillegg 15% på et helt kjøp i butikk. Gjelder t.o.m. 15.August

Publisert: 08.08.2017 13:54 Forfatter: Mette Olsen